Waar wij voor gaan en staan

Waardenvol en passend onderwijs voor ieder kind

De scholen van Proominent bieden waardenvol onderwijs voor alle kinderen van 4 tot 13 jaar. U vindt onze scholen in Ede, Bennekom, Lunteren, Harskamp en Otterlo.

NIEUWS over maatregelen mbt coronavirus

Per 08-02-2021 gaan de Proominent-scholen weer open. Ouders/verzorgers van leerlingen en alle medewerkers hebben hierover een brief ontvangen van de directeur-bestuurder. Deze brief leest u hier
Ouders/verzorgers van leerlingen van scholen vallend onder Proominent ontvangen van de schooldirecteur informatie over de schoolspecifieke situatie..

Natuurlijk staan we voor de kwaliteit en hoge opbrengsten van ons onderwijs.

NIEUWS Gezonde lunch op scholen Proominent: 'ouders ontzorgen, niet betuttelen'
Via deze link leest u meer over dit mooie verbindende initiatief https://www.edestad.nl/premium/lokaal/onderwijs/665716/gezonde-lunch-op-scholen-proominent-ouders-ontzorgen-niet-betut/sCntDmzL3aMSmXPNTM9qEmVuVQ3Nn6PP1uASFi6N1oF8vKx_PgO2QdRFA6-PCG7XgCZtvErh8gZ9j_D4GUU6MrWvO6sI0BwvDEFuO03jUjXddsjNS8e9zeZtkcm7dPCa

We bieden ouders en kinderen meerwaarde door hen niet alleen ruimte te geven voor het eigen verhaal, maar hen ook te verbinden in een groter verhaal. Samen plezier in onderwijs is de motor voor de ontwikkeling van waardenvolle mensen.
In 'Ons Verhaal' vertellen we wat ons stimuleert om aan uw kind het beste onderwijs te geven en waarom uw educatief partnerschap zo belangrijk is.
Ons Verhaal leest u hier.